Ellidshøj Skole

På Ellidshøj Skole tænker de fremad og har blandt andet fået indrettet deres personalestue på en lækker måde, så der efter den nye skolereform træder i kraft er nogle skønne rum at arbejde og være i. Louise Bersang Larsen fra Kinnarps har indrettet og jeg har designet "ByCatfish_Bookcase" designtapet med udgangspunkt i ønsker fra skoleleder Annette Bystrup og Louise Bersang Larsen samt mine egne. Det har været grundlag for et konceptet for min nye katalogvare med 33 varianter af indhold i hvert rum af reolen, som frit kan vælges imellem og stykke sin egen variant af tapetet sammen. Høj reol, lav reol, spredt reol, kun med bøger eller … fantasien sætter ingen grænser. 3 enheder vandret eller lodret = 1 meter. Man kan også bare få tapetet som det er her. I folie har jeg designet en fin illustration, der skal illustrere Ellidshøj Skoles mange ideer og visioner - bolde i luften - bogstaveligt og/eller overført betydning. Illustrationen er blevet brugt til forsiden på en mappe med den nye Skolereform og på et vindue mellem personalestuen og personalets computerrum.

På Ellidshøj Skole tænker de fremad og har blandt andet fået indrettet deres personalestue på en lækker måde, så der efter den nye skolereform træder i kraft er nogle skønne rum at arbejde og være i. Louise Bersang Larsen fra Kinnarps har indrettet og jeg har designet "ByCatfish_Bookcase" designtapet med udgangspunkt i ønsker fra skoleleder Annette Bystrup og Louise Bersang Larsen samt mine egne. Det har været grundlag for et konceptet for min nye katalogvare med 33 varianter af indhold i hvert rum af reolen, som frit kan vælges imellem og stykke sin egen variant af tapetet sammen. Høj reol, lav reol, spredt reol, kun med bøger eller … fantasien sætter ingen grænser. 3 enheder vandret eller lodret = 1 meter. Man kan også bare få tapetet som det er her.
I folie har jeg designet en fin illustration, der skal illustrere Ellidshøj Skoles mange ideer og visioner - bolde i luften - bogstaveligt og/eller overført betydning. Illustrationen er blevet brugt til forsiden på en mappe med den nye Skolereform og på et vindue mellem personalestuen og personalets computerrum.
Back to Top